Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gambo di citronella fresca, pulito e a pezzi
-
700
g di brodo vegetale
of 700 g di acqua e 1 cucchiaino di dado vegetale - 200 g di code di gambero fresche
- 100 g di funghi pletorius a fette
- 40 g di salsa di pesce (vedere consigli)
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di paprika piccante o dolce, a piacere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 247 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone teriyaki
50min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Chutney al mango e senape
1h 10min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Cupcake al tè verde
1h 30min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20min
Moqueca
1 godz. 20 min
Arroz caldoso
1h 10min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1 godz.
Carbonada
1 godz.
Ramen giapponese
1h 40min