Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Słodka pasta z fasoli adzuki
- 150 g fasoli adzuki, suchej, namoczonej przez 4-24 godz.
- 850 g wody
- 50 g brązowego cukru
Ciasto ryżowe
- 100 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówki)
- 125 g mąki z kleistego ryżu
- 60 g cukru pudru
- 75 g mleka
- 15 g suszonych owoców (np. rodzynki, morele, brzoskwinie), pokrojonych na kawałki
- 1000 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1236.8 kJ / 295.6 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 28.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pączki wegańskie z batatem
2h 40 min
Tiramisu bez laktozy
12h 40 min
Kotlety sojowe
40min
Napój sojowy
12h 30min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4h 30min
Rożki kokosowo-migdałowe
1h 20min
Weganella-wegańska mozarella
6h 20 min
Magdalenki (bez glutenu)
1h
Veganisu z espresso i migdałami
6 Std.
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12h 30min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20min
Wegańskie ciasto kokosowe
50min