Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Słodka pasta z fasoli adzuki
- 150 g fasoli adzuki, suchej, namoczonej przez 4-24 godz.
- 850 g wody
- 50 g brązowego cukru
Ciasto ryżowe
- 100 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówki)
- 125 g mąki z kleistego ryżu
- 60 g cukru pudru
- 75 g mleka
- 15 g suszonych owoców (np. rodzynki, morele, brzoskwinie), pokrojonych na kawałki
- 1000 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1236.8 kJ / 295.6 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 28.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajskie naleśniki ryżowo-kokosowe
55min
Magdalenki (bez glutenu)
1h
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1h 10min
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30 Min
Gołąbki z liści winogron z kaszą jaglaną
1h 30min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3u. 20min
Placek z ciecierzycy z warzywnym dipem curry
1h 20min
Rożki kokosowo-migdałowe
1h 20min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 Std. 30 Min
Sernik z tofu (tofurnik)
4h 40min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6u. 55min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20min