Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g mąki z brązowego ryżu (patrz wskazówka)
- 2 jajka
- 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 110 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
- 1 łyżka skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- olej, do natłuszczenia formy
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 491 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 6.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2h 25min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10min
Bezglutenowy spód do tarty
35 dk
Mazurek bezglutenowy
2h 15min
Bagietka bezglutenowa
1h 45min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 Std. 45 Min
Focaccia (bez glutenu)
1h
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 Std. 45 Min
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2h
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1h 20min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2h 50min