Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g mąki z brązowego ryżu (patrz wskazówka)
- 2 jajka
- 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 110 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
- 1 łyżka skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- olej, do natłuszczenia formy
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 491 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 6.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 Std. 20 Min
Mąka gryczana
5min
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1h 10min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10min
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10min
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Mazurek bezglutenowy
2 godz. 15 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2h 45 min
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2 Std.
Bezglutenowy spód do tarty
35 min