Reiskuchen mit süßer Adzukibohnen-Paste
TM5

Reiskuchen mit süßer Adzukibohnen-Paste

2.9 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

Süße Adzukibohnen-Paste

  • 150 g Adzukibohnen, getrocknet, 4-24 Stunden eingeweicht
  • 850 g Wasser
  • 50 g brauner Zucker

Reiskuchen

  • 100 g Reismehl aus weißem Reis (siehe Tipps)
  • 125 g Reismehl aus Klebreis
  • 60 g Puderzucker
  • 75 g Milch
  • 15 g Trockenobst (z.B. Rosinen, Aprikosen, Pfirsiche), in kleinen Stücken
  • 1000 g Wasser

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1318 kJ / 314 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
66 g
Vetten
1 g
Vezels
4.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten