甜菜根濃湯佐香料丸

甜菜根濃湯佐香料丸

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
6 人份

Ingrediënten

香料丸
  • 新鮮綜合香草 (如:羅勒、巴西利),只取葉子
    10 - 15 克
  • 牛奶
    200 克
  • 奶油 切塊,需多備刷油用
    60 克
  • ¾ 茶匙
  • 肉豆蔻粉 (optioneel)
    ¼ 茶匙
  • 粗粒小麥粉
    150 克
  • 蛋 (每顆重約53-63克)
    1 顆
甜菜根濃湯
  • 甜菜根 去皮、切塊
    500 克
    500 克 罐裝熟甜菜根, ,去皮、切塊
  • 700 克
  • 白酒
    150 克
  • 自製蔬菜高湯醬
    2 滿茶匙
    2 塊 蔬菜高湯塊
  • 麵粉 (中筋麵粉)
    25 克
  • ½ - 1 茶匙
  • 肉豆蔻粉
    2 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 鮮奶油
    100 克
  • 白葡萄酒醋 (optioneel)
    1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 7 g
Calorieën 1386 kJ / 331 kcal
Vetten 17 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...