Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 2 - 3 gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
- 350 g wody
- 1 łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
- 150 g wina białego, wytrawnego
- 25 g mąki pszennej
- 1 czubata łyżeczka koncentratu pomidorowego
- 2 - 3 szczypty soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka natki pietruszki, świeżej, posiekanej, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 614 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi z topinamburu z sosem grzybowym
2 Std. 10 Min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Sos pomidorowy
40 Min
Żurek
50 Min
Sos arrabbiata
40 Min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Sos romesco
1 Std. 25 Min
Dressing orientalny
10 min
Makaron po bolońsku
40 Min
Sos neapolitański
1hod.
Zupa grochowa
1hod.