Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tahini
- 1 diente de ajo
- 1 pellizco de comino molido
- 30 g de zumo de limón
- 60 g de tahini
- 1 yogur natural
-
1
cucharada de jarabe de arce
of 1 cucharada de miel - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
Quinoa, garbanzos y verduras
- 200 g de quinoa en grano
- 400 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de garbanzos cocidos (1 tarro), aclarados y escurridos
- 8 dátiles sin hueso
- 200 g de ramilletes de brócoli
- 200 g de batatas cortadas en láminas finas de 2 mm
- 200 g de tomates cherry en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2425 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 23.66 g
- Koolhydraten
- 75.74 g
- Vetten
- 20.91 g
- Vezels
- 19 g
Alternatieve recepten
Quinoa con guisantes y pesto de almendra
25 min
Cuscús especiado de verduras
30 min
Crêpes veganas dulces o saladas
35 min
Poke bol de cuscús con salsa tahini
30 min
Espaguetis de batata con pesto de hierbas
40min
Gomasio con alga nori
5min
Verduras de raíz con quinoa (Cocción lenta)
3h 15min
Espaguetis de zanahoria con pesto de aguacate crudiveganos
15 min
Quinoa con guisantes y pesto de almendras
25 min
Quinoa con verduras y salsa tahini
45 min
Sopa asiática de verduras con tofu
1 godz. 30 min
Tarta de zanahoria vegana
4 Std.