Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno a pezzi
- 5 g di cerfoglio fresco, lavato e asciugato bene
- 5 g di erba cipollina fresca, lavato e asciugato bene
- 20 g di dragoncello fresco, lavato e asciugato bene
- 200 g di olio di arachidi
- 50 g di aceto di vino bianco
- 150 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 5 gocce di Tabasco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knodel
1h
Polpette di riso
2h
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45min
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
45min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Burro ai funghi porcini
4h
Millefoglie all'albicocca
55min
Salsa di cozze al curry
Geen beoordelingen
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Salsa barbecue
20min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1h 10min