Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 克 水
- 30 克 米酒
- 400 克 豬軟骨, 切塊,川燙備用
- 5 根 香菜根
- 30 克 紅蔥頭, 拍碎
- 2 根 新鮮香茅
- 15 克 南薑, 新鮮根部, 切段
- 5 片 檸檬葉
- 5 根 乾辣椒
- 15 克 新鮮紅辣椒
- 100 克 蘑菇, 對半切
- 1 茶匙 乾辣椒粉
- 1 ½ 大匙 棕櫚糖
- 45 克 魚露
- 45 克 檸檬汁
- 8 片 新鮮九層塔
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1040 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g