Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Tomaten, reif, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft, etwas Tomatenöl zum Einfetten und Beträufeln
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 5 EL Sonnenblumenkerne
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 1 - 2 TL Thymian, getrocknet, nach Geschmack
- 1 - 1 ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt, nach Geschmack
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 500 g Cocktailtomaten
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2759 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Bulgursalat
35min
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5 Std. 20 Min
Zwiebelbaguettes
3 Std.
Tomatencremesuppe
35min
Käse-Sesam-Ecken
2 Std.
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30min
Orangensoufflé
50min
Gefüllte Auberginen
1h
Ehenbichler Festtagskuchen (Nussschnitten)
4h 30min
Balsamico-Paradeiser
25min
Beerenfrucht-Bienenstich
6 Std. 30 Min
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1h 30min