Compatibele versies
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia naczynia żaroodpornego i do podania
- 600 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, przekrojonej na pół
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 100 g orzechów włoskich, łuskanych
- ½ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
- ½ - ¾ łyżeczki chili, mielonego
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- 25 g bułki tartej (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 354.5 kJ / 84.7 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 61.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenada
5 Min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 Min
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 Min
Tapenada z zielonych oliwek
10 Min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1 Std. 30 Min
Krem z parmezanu
10 Min
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1 godz. 15 min
Pasta z bakłażana
55min
Pasta z prażonego słonecznika
10 Min
Sycylijska caponata
30 Min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40min