Apparaten en accessoires
豉香松阪豬
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
松阪肉 切片400 克
-
薄鹽醬油2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油10 克
-
薑 切片20 克
-
蒜頭 切片3 顆
-
豆豉 略拍扁2 大匙
-
蔥 切片½ 枝
-
新鮮紅辣椒 (optioneel) 切片10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
1039 kJ /
248 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
元氣便當菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan