Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 松阪肉 , 切片
- 2 大匙 薄鹽醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 香油
- 20 克 薑 ,切片
- 3 顆 蒜頭 , 切片
- 2 大匙 豆豉 ,略拍扁
- ½ 枝 蔥 , 切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 , 切片 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1039 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 2.5 g