Kasseler im Brotteig

Kasseler im Brotteig

4.5 42 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 50min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Walnüsse, ohne Schale
    150 g
  • Wasser
    1380 g
  • Roggenmehl Type 1150
    170 g
  • Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
    700 g
  • Öl zum Bearbeiten
  • Weißweinessig
    30 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Salz
    15 g
  • Kasseler ohne Knochen
    2000 g
  • Muskat
    10 Prisen
  • Pfeffer
    8 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 57 g
Calorieën 4042 kJ / 966 kcal
Vetten 44 g
Koolhydraten 78 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...