Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, klein und mit Schale
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Eidotter
- 3 EL Kartoffelstärke, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1004 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Nudelteig
1h
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1h
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1h
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4h 45 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40min
Erdäpfelkroketten
3 godz. 50 min
Prinzessinnenerdäpfel
1h 20min
Nudelteig ohne Ei
1 godz. 35 min
Nockerl / Spätzle
20 min