Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Buchweizen (Schwarzplenten)
-
250
g Mandeln
of 250 g Haselnüsse - 1 - 2 TL Vanillezucker, nach Geschmack
- 1 TL Backpulver
- 6 Eier (Größe M)
- Butter zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 9 EL Preiselbeermarmelade
- 250 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2289 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Nusskuchen
1sa 10 dk
Marillenstrudel
1h 45min
Linzer Torte
3h
Linzer Torte
2sa 10 dk
Linzer Torte
1 godz.
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
2h 30min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Crostata mit Vanillecreme
2 Std.
Haselnussgugelhupf (glutenfrei)
2 Std.
Linzer Weihnachtstorte
2 Std.
Nusskuchen
1 godz.
Rotweingugelhupf
1h 40min