Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 125 g di burro a temperatura ambiente a pezzi (1-2 cm)+ q.b.
- 125 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 uovo
- 1 cucchiaini rasi di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 0
- burro q.b.
Caramello salato
- 90 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Ganache al cioccolato
- 180 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
Termine della preparazione
- 3 cucchiai di granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2033 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Caramello salato
1h
Torta Red velvet
3 godz.
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2óra 30p
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min
Torta Sacher
3 godz. 30 min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 godz.
Sponge cake all'arancia
2h
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.