Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 125 g di burro a temperatura ambiente a pezzi (1-2 cm)+ q.b.
- 125 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 uovo
- 1 cucchiaini rasi di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 0
- burro q.b.
Caramello salato
- 90 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Ganache al cioccolato
- 180 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
Termine della preparazione
- 3 cucchiai di granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2033 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red velvet cake
1 godz. 15 min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2 Std. 35 Min
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40 min
Crema tartufo
12h 20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Cheesecake alle arachidi salate
3h 30min
Torta Sacher
3h 30min
Caramello salato
1 Std.
Crema al caramello salato
1 godz. 10 min
Crostata morbida al cioccolato
2 godz. 40 min