Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 90 g di zucchero
- 4 tuorli d'uovo
- 125 g di burro
- 1 cucchiaio di acqua di fiori d'arancio
- farina q.b.
- 1 - 2 cucchiai di cannella in polvere
- 30 g di zucchero vanigliato
- acqua q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1822 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 17.4 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan Brioche
8h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Torta di rose
2h
Danubio dolce
3óra 25p
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Bruco brioche
2h
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Pain aux raisins
4h 30min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Torta di rose al gianduia
4h 10min