Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di latte + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di fiocchi di patate
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 30 g di strutto
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fougasse
12h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini rosette
23u. 20min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Panini al latte dolci
12h
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane barese
6 godz. 15 min
Gnocco emiliano
4h 50min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia al profumo di timo
1h 55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min