Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di latte + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di fiocchi di patate
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 30 g di strutto
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Tigelle
3h 50min
Gnocco fritto
1h 5min