Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di burro fuso freddo
- 4 uova (da 60 g), i tuorli e gli albumi separati
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua fredda
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 115 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero caldo
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1468 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dulce de leche
3h
Biscotti al burro, pistacchi, torrone e marzapane
4h
Zabaione allo spumante
15min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Pane australiano con burro dolce
45min
Galette des rois al burro
1h 30min
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2h
Torta di mais
1h
Maxi cannoncino ripieno
6h 30min
Torta brulée
11h
Torta sabbiosa
50min