Focaccia au romarin et huile d'olive

Focaccia au romarin et huile d'olive

4.2 64 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 15min
6 parts

Ingrediënten

La pâte
  • 300 g d'eau
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
  • 420 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café de sel
La finition
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
  • 20 g d'eau
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 - 3 pincées de gros sel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 8.5 g
Calorieën 1398.8 kJ / 334.3 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 54.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...