Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- huile d'olive, pour huiler
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 7361 kJ / 1739 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 341 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1996 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Burger sans gluten
3 Std.
Madeleines sans gluten
1h
Pâte à choux sans gluten
20min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min