Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g wody
- 4 liście laurowe, suszone
- 8 ziaren ziela angielskiego
- 1000 g mięsa wieprzowego, tłustego, np. karkówki, łopatki, podgardla, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 70 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 400 g wątróbek drobiowych, oczyszczonych
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 150 - 170 g boczku parzonego, w plastrach
- 2 łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- 3 jajka
- 50 g bułki tartej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1138.3 kJ / 272.1 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 457.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baleron z karkówki
50 Std. 30 Min
Pasztet z kaczki z żurawiną
2 Std. 15 Min
Pasztet
3h
Pasztet babci Uli
8 Std. 50 Min
Pasztet z piersi indyka
2 Std.
Pasztet z gęsi z suszonymi śliwkami
8 Std. 35 Min
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4h 15min
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1h 25min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Pasztet po krakowsku
2 godz. 40 min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2 Std. 30 Min
Balotyna z kaczki
2 Std. 45 Min