Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g mąki pszennej
- 40 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 250 g mleka
- 100 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - ½ łyżeczki soli
- 2 jajka
- 500 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 2 łyżeczki cynamonu, mielonego
- olej, ilość do smażenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 621 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto migdałowe
1h 15min
Ciasto makowe
1ωρ.
Czeskie ciasto serowe z kratką
1 godz. 50 min
Chruścik lany
30 λεπτ.
Brytyjskie zakręcone pączki (Yum Yums)
2 godz. 30 min
Rosyjskie puszyste faworki (Taratuszki)
40 Min
Oponki serowe
45min
Babka piaskowa sezamowa
1ωρ.
Sernik makowy z jabłkami
7h 40min
Oponki (bez cukru)
45min
Chleb zawijany ze słodkim nadzieniem
1 godz. 50 min
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
1 godz. 50 min