Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, ilość do natłuszczenia formy
- 260 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
- 4 jajka
- 1 szczypta soli
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 120 g oleju słonecznikowego
- 120 g likieru jajecznego, w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
- 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
- cukier puder, ilość do oprószenia babki
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1250.1 kJ / 298.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makowiec japoński Sławomira Zabawy
2 godz. 30 min
Sernik wiedeński
9 Std. 45 Min
Keks
2 godz. 30 min
Piernik na ciemnym piwie
2h 35 min
Babka piernikowa z powidłami i polewą czekoladową
2 godz. 5 min
Babka makowa
1 godz. 20 min
Babka muślinowa z polewą kakaową
2 godz. 10 min
Likier jajeczny
15 min
Babka marmurkowa
2 godz. 10 min
Babka "Trójniak"
1h 35 min
Babka orzechowa
1h
Muffinki z likierem jajecznym
45 min