Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 770 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
- 230 g cukru
- 1 szczypta soli
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 jajko
- 230 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
- ¾ łyżeczki skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 220 g mleka
- olej, do natłuszczenia miski
-
200 - 250
g sera mascarpone
of 200 - 250 g crème fraîche, min. 30% tłuszczu
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1300 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto z jabłkami
1h 20 min
Skubaniec z owocami
3h 40min
Babka limonkowa z twarogiem
1h 30min
Babka makowa
1h 20 min
Babka muślinowa z polewą kakaową
2 Std. 10 Min
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min
Babka piaskowa sezamowa
1h
Kruche ciasto z wiśniami
1h 20 min
Ciasto drożdżowe z kruszonką
1h 30min
Babka piaskowa "Fix"
1h 30min
Zakręcone ciasto drożdżowe z jabłkami
1h 15min
Babka drożdżowa z lukrem
2 godz. 50 min