Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g orzechów laskowych, prażonych, bez skórki
- 40 g migdałów, ze skórką
- 120 g maku
- 6 jajek, rozm. M
- 240 g mąki pszennej
- 1 ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 łyżki wody, plus dodatkowa ilość do gotowania klusek
- 140 g mleka
- 30 g masła
- 20 - 30 g cukru
- 60 g rodzynek
- 60 g miodu, płynnego
- bakalie (orzechy, rodzynki, kandyzowana skórka), drobno posiekane, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2293.7 kJ / 547.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makowiec z bezą
2h 40min
Sernik krakowski
4h 55min
Kutia
24h 50min
Makowiec świąteczny
2h 10min
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min
Masa makowa
30min
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8 Std.
Prosty makowiec
13h 15min
Babka muślinowa z polewą kakaową
2h 10min
Mazurek chałwowy
7 Std. 30 Min
Babka kawowa z Varomy z solonym sosem karmelowym
3u.
Mazurek różany
1h 40min