Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g płatków owsianych
- 35 g ziaren żyta
- 35 g mąki żytniej żurkowej (typ 720)
- 500 g wody
- 1 ząbek czosnku, przekrojony wzdłuż na pół
- 1 liść laurowy, suszony
- 2 ziarna ziela angielskiego
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 1544.9 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 235 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym
16 Std.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z oliwkami
5h 10min
Chleb czworaczek
1 Std. 30 Min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z pięcioma ziarnami
18 godz. 45 min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
18 godz. 20 min
Żytni zakwas chlebowy
96 godz.
Chleb pszenno-jęczmienny na zakwasie żytnim
18 godz. 45 min
Chleb pszenno-żytni z kminkiem na zakwasie pieczony na liściu kapusty
18 godz. 20 min
Pszenno-żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z maślanką i słonecznikiem
18 godz. 45 min
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16 godz. 30 min
Chleb żytni na zakwasie
17 godz. 25 min
Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim
17 godz. 20 min