Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, np. szynki lub łopatki, pokrojonego na 3 cm kawałki, lekko zmrożonego
- 200 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, surowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 - 4 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka białej gorczycy
- mieszane zioła, suszone, do obtoczenia kiełbasy
- 700 g wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 4560.3 kJ / 1089.9 kcal
- Eiwitten
- 55.6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 93.2 g
- Verzadigd vet
- 33.1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baleron z karkówki
50h 30 min
Pasztet z piersi indyka
2h
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4 Std. 15 Min
Schab z Varomy
3 Std. 40 Min
Schab chrzanowy
2 godz. 30 min
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1 Std. 45 Min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1 godz. 25 min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Rolada mięsna
1h 10min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1h
Kiełbasa słoikowa
26 Std. 30 Min
Paprykarz à la szczeciński
45 min