Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g schabu wieprzowego, bez kości
- 5 owoców jałowca
- 4 ząbki czosnku
- 4 ziaren ziela angielskiego
- 5 - 10 g soli gruboziarnistej
- 3 goździki
- 2 liście laurowe, suszone
- 1 łyżeczka ziaren pieprzu czarnego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- 1 łyżeczka rozmarynu, suszonego
- ½ łyżeczki cukru
- 1 ½ łyżeczki musztardy
- 1 ½ - 2 łyżeczki chrzanu, tartego
- 1500 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 296 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schab gotowany na parze
1h 50 min
Rolada z karkówki z grzybami
2h 35min
Schab z Varomy
3h 40min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1hod. 25min
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4h 15min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3 Std. 25 Min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1hod. 30min
Rolada ze schabu
5hod. 15min
Rolada mięsna
1h 10min
Pasztet babci Uli
8ωρ. 50 λεπτ.
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Pasztet na Wielkanoc
2 Std. 10 Min