Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g salsa, só as folhas
- 500 g miolo de vieira
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 40 g azeite
- 500 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g vinho do Porto
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo caldo de galinha - 400 g água
- 300 g espargos brancos limpos cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g crème-fraîche
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1249.7 kJ / 298.7 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1101.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de marisco
45min
Vichyssoise
40min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5min
Creme de marisco
50 Min
Cozer 300-450 g de ruibarbo
Geen beoordelingen
Creme de cogumelos
20 Min
Creme de cogumelos
1h 20min
Sopa caprese
1 Std. 15 Min
Bisque de camarão com crostini
1 Std.
Sopa de cebola gratinada
35 Min
Mexilhões com molho de natas e coentros
40min
Creme de espargos com parmesão
30 Min