Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 173.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Olio al timo e aceto di lamponi
Nessuna valutazione
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6u. 35min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Burro ai gamberi
2h 35min
Burro all'arancia
3h 30min
Burro Montpellier
Nessuna valutazione
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 godz. 20 min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Burro alle acciughe
4h 20min
Anatra all'arancia
1h 35 min.