Injera (pane eritreo fermentato)

Injera (pane eritreo fermentato)

3.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 48u. 35min
10 pezzi

Ingrediënten

  • 100 g di farina di mais bramata
  • 70 g di farina integrale
  • 400 g di acqua
  • 150 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito di birra fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 3.4 g
Calorieën 485 kJ / 116 kcal
Vetten 0.5 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 24.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...