Apparaten en accessoires
Injera (pane eritreo fermentato)
Voorbereiding. 30min
Totaal 48u. 35min
10 pezzi
Ingrediënten
-
100 g di farina di mais bramata
-
70 g di farina integrale
-
400 g di acqua
-
150 g di farina tipo 00
-
5 g di lievito di birra fresco
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
485 kJ /
116 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
24.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pan brioche integrale
21u. 45min
Injera (Pane etiope)
48u. 25min
Pane injera
8u. 30min
Gelato al cioccolato e ciliegie
10u. 30min
Zabaione al limone
15min
Bevanda a base di mandorla e matcha
10min
Pane australiano con burro dolce
45min
Gelato al Primitivo di Manduria
24u. 30min
Falafel di fave e ceci
40min
Farina di soia
2u. 30min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10min
Curry di agnello a Cottura Lenta con cous cous
9u.