Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
- 200 g Milch
- ½ TL Salz
- 300 g Nudeln Sorte Casarecce
- 125 g Gorgonzola, in Stücken
- 2 Prisen Pfeffer
- 12 Blätter Basilikum
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2257 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 684 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Risotto
35 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Maronenrisotto
30 min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Zimtpudding und Schokoladensauce
40 min
Kürbisrisotto
55 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Kürbis-Carbonara
40 min
Kürbissauce zu Nudeln
40 min
Zucchini Mac and Cheese
30 min