Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de raisins secs
- 100 g d'eau tiède
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, mou
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1953.4 kJ / 463.3 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain aux noix
3h 15min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Gâche vendéenne
3小时 20 分钟
Tarte au sucre
3 godz. 50 min
Pain Cocotte
3 Std.
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Gaufrettes à la vanille
1h 5min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min
Tarte au libouli
2h 45min