Tinga de pollo

Tinga de pollo

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di panela (formaggio fresco messicano)a pezzi
    200 g di ricotta, stagionata
  • 300 g di cipolla bianca in quarti
  • 500 g di pomodori a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
  • 1000 g di filetti di petto di pollo, senza pelle a pezzi
  • 30 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
  • 18 di tostadas messicane (tortillas fritte)
  • 250 g di panna acida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 40 g
Calorieën 2205 kJ / 525 kcal
Vetten 25 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...