Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g di panela (formaggio fresco messicano)a pezzi
of 200 g di ricotta stagionata - 300 g di cipolla bianca in quarti
- 500 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi
- 30 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
- 18 di tostadas messicane (tortillas fritte)
- 250 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 min
Nachos
1h
Hosomaki
2h
Ravioli 'Shao mai'
2h
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25 min
Pico de gallo
5 menit
Caesar salad
45 min
Tortillas di pollo glassato
40 min
Condimento per caesar salad
10 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min