Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g di panela (formaggio fresco messicano)a pezzi
of 200 g di ricotta stagionata - 300 g di cipolla bianca in quarti
- 500 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi
- 30 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
- 18 di tostadas messicane (tortillas fritte)
- 250 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1 Std.
Gamberi in salsa speziata
40 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Noodles con gamberi e avocado
35 Min
Insalata messicana
2 Std. 15 Min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Wraps di pollo con insalata, cetrioli e pomodorini
45 Min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 Min
Noodles con verdure al curry
35 Min
Curry di pollo con riso basmati
45 Min