Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Dinkelkörner
- 1 Vanilleschote
- 250 g Milch
- 70 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Ei
- 400 g Weizenmehl Type 550
- Butter zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 12 Mirabellen, entsteint
- 12 gestr. TL Mirabellenkonfitüre (80 g)
Guss
- 50 g Mirabellenkonfitüre
-
200
g Birnensaft
of 200 g Apfelsaft, naturtrüb - 40 g Butter
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1467 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dänische Hefeknoten
1h 30min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1 Std. 20 Min
Hefezopf
3h
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Quark-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Rohrnudeln
1 Std. 50 Min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1 Std. 50 Min
Gedrehter Hefezopf
2h
Kirschenmichel
1h
Buchteln mit Pflaumenkompott
1 godz. 45 min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1h 30min
Hefezopf "Take five"
2h 20min