Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g postas de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 60 g azeite
- 1 pé de tomilho seco
- 2 folhas de salva fresca (optioneel)
- 8 dentes de alho
- 450 g natas c/ 35% de gordura
- Fatias de pão frito ou torrado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau de Natal
1 godz. 15 min
Patê de bacalhau
2ωρ. 20 λεπτ.
Bolo frangipane
55 dk
Gratinado de aipo com cherne
45min
Cocotes
40min
Crepes de bacalhau
1 godz. 15 min
Empanada multicolor
1 godz. 15 min
Risoto de vinho de Carcavelos
1h
Bolo de pirex
50 min
Tomatada de bacalhau
55 dk
Orzo com frango e pesto
35min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min