Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g postas de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 60 g azeite
- 1 pé de tomilho seco
- 2 folhas de salva fresca (optioneel)
- 8 dentes de alho
- 450 g natas c/ 35% de gordura
- Fatias de pão frito ou torrado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peixe à putanesca
30 min
Vichyssoise com maçã verde
45 min
Rolinhos de verão vegetarianos - TM6
1 godz.
Cocotes
40 min
Stolen
3 Std. 30 Min
Sopa dourada
45 min
Legumes assados no forno com presunto
50 min
Coq au vin
35 min
Sopa caprese
1 godz. 15 min
Bacalhau no pão gratinado
1 godz.
Rolos de arroz de camarão
1 godz.
Creme de bacalhau
35 min