Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g farinha tipo 65
- 2 ovos
Recheio
- 10 g queijo parmesão
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 150 g peito de frango cortado em pedaços
- 30 g cebola
- 1 ovo
- 50 g espinafres descongelados e escorridos
Montagem
- Água q.b. p/ cozer
- 1 c. chá de sal
- 1 fio de azeite
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1202 kJ / 287.3 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1281 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccini com frango e ervilhas
35min
Gressinos de parmesão e ervas aromáticas
Geen beoordelingen
Ovos com cobertura de falafel e molho de iogurte
50min
Arroz de couve-flor e pimentos com almôndegas
1h 10 phút
Filetes com espargos e arroz de açafrão
30 min
Almôndegas de frango com orzo e molho de iogurte
45min
Bolinhos de salmão recheados com queijo Gruyère e salada
1h 5 min
Xarope de baunilha
Geen beoordelingen
Técnica Tagliatelle
30 min
Fondant de chocolate
15 min
Curgete recheada com caril de carne picada
1h 5 min
Panacota light com morangos
3 Std.