Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo
- 1000 g água
- 1 cabeça de pescada (250 g aprox.)
- 30 g talo de aipo cortado em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 5 g ramo de cheiros (salsa, coentros, hortelã, aneto)
- 1 ½ c. sopa de sal
Sopa
- 15 pés de salsa, só as folhas
- 15 pés de aneto, só a rama
- 250 g vinho branco
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 c. chá de pimentão doce
- 200 g natas
- 25 g farinha
- 500 g lombo de salmão
- 350 g miolo de vieira
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2367 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 2 g
Alternatieve recepten
Alfajor
1 Std. 20 Min
Gaspacho de beterraba
50min
Xarém com atum fresco
40min
Gaspacho de tomate e alperce
1h 15min
Gaspacho
10min
Poejada
45 Min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30min
Sopa de alho
1 Std. 10 Min
Gaspacho
1h 15min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45 Min
Vichyssoise
40min
Sopa picante de couve-flor
30min