Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo
- 1000 g água
- 1 cabeça de pescada (250 g aprox.)
- 30 g talo de aipo cortado em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 5 g ramo de cheiros (salsa, coentros, hortelã, aneto)
- 1 ½ c. sopa de sal
Sopa
- 15 pés de salsa, só as folhas
- 15 pés de aneto, só a rama
- 250 g vinho branco
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 c. chá de pimentão doce
- 200 g natas
- 25 g farinha
- 500 g lombo de salmão
- 350 g miolo de vieira
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2367 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 2 g
Alternatieve recepten
Creme de castanhas e couve-flor
50 Min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1 Std. 5 Min
Molho béarnaise
15min
Tarte de pera e arandos com creme de amêndoa
Geen beoordelingen
Empada de cabrito da Sara Lajas
13hod. 20min
Sopa de legumes com pesto
55 dk
Sopa de cebola gratinada
35min
Sopa da Avó
45 Min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11 Std. 40 Min
Creme de espargos e vieiras
45 Min
Sopa rica de peixe
2h 30min