Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les ravioli
- 300 g de farine de blé, tamisée et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
La farce
- 200 g de viande de bœuf hachée
- 30 g d'échalotes
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates, pelées et épépinées
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 1 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 20 g de pain de mie blanc, rassis
- 1 jaune d'œuf
- 130 g de parmesan râpé
- beurre, pour le plat
- 1 c. à café bombée de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de sauce tomate maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1813 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 24.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Ravioli, on est lundi !
2 Std. 30 Min
Bagel
1 Std. 10 Min
Gnocchis
45 min
Pâtes fraîches
1 Std.
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2 Std. 5 Min
Nems au porc
55 Min
Ravioles au poulet et au basilic
1 Std.
Panzerotti à la romaine
1 godz. 5 min
Arancinis
3 Std.
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 Min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min