Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 250 g de mascarpone
- 4 œufs
- 75 g de sucre glace maison
- 40 g de farine de blé
Le cheesecake aux fraises
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 100 g de crème liquide entière
Le coulis de fraises
- 250 g de fraises
- 80 g de sucre en poudre
La gelée de fraise
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fraises, coupées en quatre ou en six
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2729.6 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 33.9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux fraises
6h 25 min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Délice pomme-speculoos
12h
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Bavarois à l'abricot
12h
Entremets façon tiramisu
5h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Entremets aux 2 chocolats
2 Std. 15 Min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30 min.