Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 250 g de mascarpone
- 4 œufs
- 75 g de sucre glace maison
- 40 g de farine de blé
Le cheesecake aux fraises
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 100 g de crème liquide entière
Le coulis de fraises
- 250 g de fraises
- 80 g de sucre en poudre
La gelée de fraise
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fraises, coupées en quatre ou en six
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2729.6 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 33.9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15h
Bavarois pêche et fruits d'été
12 godz. 45 min
Patience aux fruits d'été
13h
Verano
12 godz. 45 min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Cheesecake marbré non cuit
4 godz. 45 min
Bavarois à la mangue
7 Std.
Entremets aux deux chocolats
35min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min