Apparaten en accessoires
Ginger paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
olive oil plus extra for preserving (approx. 30 g)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
2244 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
2114 kJ /
503 kcal
Vetten
50.8 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
9.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Thai red curry paste
15min
Garam masala
10min
Tandoori paste
5min
Madras curry powder
15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min
Garlic paste
20min
Garam masala powder
5min
Tandoori chicken
45min
Coriander chilli chutney
5min
Masala bread rolls
1u. 15min
Chicken 65 and green chutney
1u. 5min
Cucumber and mint raita
30min