Compatibele versies
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
- 4 tuorli d'uovo
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina
- 150 g di panna fresca liquida
- frutta candita mista
- 4 meringhe
- frutta candita mista q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5sa 45 dk
Castagne al Rum
1440h 40min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Bavarese al frutto della passione
3 Std.
Crema inglese
15 Min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30min
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Mousse alle fragoline di bosco
4 Std. 30 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15min
Budino al cocco
3h 15min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min