Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)

Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
  • 4 tuorli d'uovo
  • 70 g di zucchero
  • 40 g di farina
  • 150 g di panna fresca liquida
  • 100 g di frutta mista candita a pezzetti
  • 4 meringhe
  • frutta candita mista

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5 g
Calorieën 1406 kJ / 336 kcal
Vetten 13 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...