Compatibele versies
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
- 4 tuorli d'uovo
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina
- 150 g di panna fresca liquida
- frutta candita mista
- 4 meringhe
- frutta candita mista q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringhe
2h
Mousse all'avocado
15min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Bicchierini cocco e menta
3 Std.
Crème caramel cocco e banana
5h
Spuma di barbabietola con aringhe
1u. 15min
Gelato al caramello salato
8h 25min
Gamberi alla guineana
25min
Gelato al miele
8h 15min
Gelato alle castagne
10h 30min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min