Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón
- 8 tiras de piel de naranja
- 120 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 4 huevos
-
30
g de ron
of 30 g de agua de azahar - 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 5 g de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
- 2 cucharadas de azúcar perla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1394 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 8.28 g
- Koolhydraten
- 40.18 g
- Vetten
- 15.53 g
- Vezels
- 2.13 g
Alternatieve recepten
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Roscón de Reyes
4h
Kugelhopf alsaciano
4h
Roscón gallego
1h 30min
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Panecillos bretzel
5 godz. 30 min
Brioche
8h
Pan de leche
2 godz. 20 min
Panettone con chocolate y naranja
3 godz. 20 min
Trenzas de avellana
1h 45min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4 Std. 20 Min