Roscón trenzado de brioche con avellanas

Roscón trenzado de brioche con avellanas

4.5 53 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
12 raciones

Ingrediënten

  • 80 g de avellanas crudas sin piel
  • 100 g de azúcar
  • 6 tiras de piel de limón
  • 8 tiras de piel de naranja
  • 120 g de leche
  • 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 4 huevos
  • 30 g de ron
    30 g de agua de azahar
  • 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 5 g de sal
  • 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
  • 2 cucharadas de azúcar perla

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 8.28 g
Calorieën 1394 kJ / 333 kcal
Vetten 15.53 g
Vezels 2.13 g
Koolhydraten 40.18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...