Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar el molde)
- 4 huevos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
Mousse de crème fraîche
- 400 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 400 g de crème fraîche
- 130 g de azúcar glas
- 200 g de frutos rojos frescos variados (fresas, frambuesas, arándanos, grosellas)
- 1 lata de mitades de melocotón en almíbar (400 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1743 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 5.21 g
- Koolhydraten
- 36.58 g
- Vetten
- 27.77 g
- Vezels
- 1.47 g
Alternatieve recepten
Tarta mojito
2h 15min
Pastel de piña y crema
2 Std. 45 Min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Tarta de piña al revés
40 min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6h 15min
Tarta de castaña
3h 15min
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2 godz.
Tarta mousse de limón
4h 30 min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Cheesecake de frambuesas
3 godz. 25 min
Tarta de merengue y fresas
1h 10min
Tarta de chocolate y fresas
2h 15min