Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar el molde)
- 4 huevos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
Mousse de crème fraîche
- 400 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 400 g de crème fraîche
- 130 g de azúcar glas
- 200 g de frutos rojos frescos variados (fresas, frambuesas, arándanos, grosellas)
- 1 lata de mitades de melocotón en almíbar (400 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1743 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 5.21 g
- Koolhydraten
- 36.58 g
- Vetten
- 27.77 g
- Vezels
- 1.47 g
Alternatieve recepten
Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa
3j 40 menit
Tarta de cerezas
2 godz.
Tarta mojito
2 godz. 15 min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6h 15 min
Tarta de queso con cerezas y fresas
5 Std. 45 Min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Bizcocho con fresas y nata
2 godz.
Tarta de requesón y fresas
6h 20 min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Tarta de melocotón
1 godz. 15 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 godz. 10 min
Tarta de naranja
5 Std.