Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente cortada en trozos (y algo más para untar el molde)
- 80 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear el molde)
- 180 g de azúcar
- 4 huevos
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de cacao puro en polvo
- 100 g de nueces pacanas peladas
- 200 g de cerezas deshuesadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2215 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 9.11 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 32.85 g
- Vezels
- 3.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta colibrí (Hummingbird layer cake)
4h
Bizcocho veteado de manzana
1 godz.
Bizcocho de manzana
1 godz.
Pastel de calabaza
1h 50min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2 godz. 15 min
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2 godz. 20 min
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1 godz. 30 min
Bizcocho de coco
45min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min
Tarta de queso (New York cheesecake)
3ωρ. 15 λεπτ.
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1h 50min