Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Butter, in Stücken
- 150 g Mandeln, geschält
- 20 - 30 g Zucker, nach Geschmack
- 3 EL frische Petersilienblätter
- 3 EL frische Korianderblätter (optioneel)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Päckchen Safran (ca. 0,2 g)
- 1 TL Zimt, gemahlen
- ½ TL Ingwer, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 600 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 3 Eier
-
8
Blätter Filoteig
of 8 Blätter Yufkateig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2471 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1h
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Lamm-Kebab
35min
Gulab Jamuns
2h 30min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10min
Süße Briouats
35min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Muhallabieh
3 Std. 20 Min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Ma'amoul
1h 30min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40 min