Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Mandeln
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 500 g Lammfleisch (z.B. aus der Keule), in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Olivenöl
- 100 g Feta, zerbröselt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 749 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45min
Sheek Kebab
1u. 10min
Pilaw-Reis
40min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Kofta Curry
1u. 10min
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 Std. 45 Min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1u. 10min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 godz.