Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gouda oder Kaşar-Käse, in Stücken
-
60
g Pastırma
of 60 g Bündnerfleisch - 100 g Spitzpaprika, rot oder grün, in Stücken
- 80 g Tomaten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 400 g Yufkateig in dreieckigen Blättern (24 Stück)
- 100 g Milch zum Bestreichen
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 457 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20 min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Schafskäsetaschen
2h 50 min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Pide mit Spinatfüllung
1h 15min
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10 min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min