Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marokkanisches Brot
- 300 g Wasser
- 15 g frische Germ
- 350 g Weizenmehl, universal
- 150 g Weichweizengrieß
- 2 TL Salz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen (optioneel)
Würzige Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 300 g Faschiertes (vom Rind)
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Olivenöl, für die Hände
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min
Orient-Fladenbrote
1 Std.
Za´atar-Brot
1 Std. 40 Min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Gulab Jamuns
2 Std. 30 Min
Gefüllte Parathas
1 Std. 20 Min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1 Std.
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Erdäpfelfladenbrote
12h
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Würziges Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 min